Martin Planvall och Michael Rehlin är helt överens om att Accessy visar vägen för framtidens digitala låshantering. Om ishockey har de däremot en bit kvar.

Accessy rekryterar ledande branschkompetens

Accessy har sedan lanseringen den 13 oktober 2020 vuxit rejält. Nu ansluter ytterligare två tunga namn från branschen, Michael Rehlin och Martin Planvall. Båda har lång erfarenhet och kommer bidra med både kompetens och erfarenhet under byggandet av den nya försäljningsavdelningen. De tillträder sina nya tjänster omgående.

Michael Rehlin har mer än tjugo års branscherfarenhet från bland annat Bewator men kommer senast från RCO där han varit försäljningschef och ansvarig för försäljning till fastighetsbolag, Michael kommer jobba utifrån Stockholm. Martin Planvall har även han en gedigen erfarenhet från branschen. Han har tidigare jobbat på bland annat Passera Lås & Säkerhet, RCO och Bewator. Martin kommer jobba utifrån Göteborg som bas. Med Michael och Martin växer nu Accessys säljavdelning med tydligare regioner och ansvarsområden.

”Michael och Martins över 40-åriga branscherfarenhet kommer vara oerhört värdefull för Accessys fortsatta tillväxt. De har varit med länge, sett hur branschen utvecklats och känner den mycket väl. Nu kommer vi på allvar kunna öka takten och bli bättre med deras erfarenheter. Dessutom är det två personer som sprider välbefinnande omkring sig och jag är oerhört glad att de valde att satsa på Accessy”, säger Håkan Eriksson, VD på Accessy AB.

”Accessys öppna lösning som redan fungerar med de etablerade passersystem är både innovativt och nyskapande när det kommer till förenkling av nyckelhantering. Att de dessutom backas upp av ett antal ledande fastighetsbolag på marknaden visar bara vart vi är på väg som bransch och den vill vi vara med och utveckla. Nu ska vi satsa på att bygga upp en stark försäljning och det gör vi genom att arbeta med våra framgångsrika partners, då blir det smidigt för våra kunder”, säger Michael Rehlin och Martin Planvall.

Accessys digitala tjänst möjliggör en smidig och säker hantering av lås med mobiltelefonen. Med mobilen som nyckel ersätter den all manuell hantering av nycklar, kort eller brickor. Tjänsten kompletterar befintliga låssystem och är redan nu anpassad för flertalet av de stora låsleverantörerna på marknaden. Accessys vision är att etablera en branschgemensam standard för digitala nycklar.

För mer information, vänligen kontakta:

Håkan Eriksson

VD

Accessy AB

Telefon: 070-567 89 89

E-post: hakan@accessy.se