För dig som vill bli partner

Smidig access till dina byggnader och utrymmen är en del av en smart, delad och ansluten infrastruktur. Accessy är en tjänst som inte bara förser dig med en sådan infrastruktur, utan även erbjuder överblick och kontroll på distans.

Förutom att frigöra tid och pengar, som annars skulle ha spenderats på nyckelhantering, gör vår smarta access det möjligt att öppna upp dina delade utrymmen på ett innovativt och flexibelt sätt. Det här skapar en ny typ av inkomstkälla som är lika banbrytande som den är enkel. Det är ett branschledande tillvägagångsätt som – förutom att förändra synen på behörighet – också kommer att göra det möjligt att möta de nya utmaningarna som skapats av delningsekonomin.

Accessy backas upp av stora branschpartners som garanterar hög kvalitet, pålitlighet och framtidssäkring. Genom att ersätta tidskrävande och dyr nyckel- och tagghantering med personlig access ökar fastighetens intäkter medan drivkostnaderna minskar. Det är enkelt och smidigt, samtidigt som det frigör resurser som kan investeras i andra delar av verksamheten.

Partners för passersystem

Accessy fungerar med de flesta ledande passersystemen. Har du ett passersystem som inte finns med på listan så löser vi det – förutsatt att det finns ett dokumenterat API.

RCO R-Card M5

Assa Arx

Assa Aptus

SimonsVoss SmartIntego

Vanderbildt Omnis

Axema

Systemhouse Integra

DormaKaba Exivo

Teltonika

ControlByWeb

Installations-
och driftpartners

En installations eller driftpartner finns alltid med för att se till att låset och dörren blir ansluten korrekt. Vi samarbetar med de som har ett gått renommé och som uppfyller våra krav.

Dafo Security

Paralarm

Great Security

RSA Säkerhet

Avarn Security

Bravida Säkerhet

Sectragon

BIAB Larm

Impulsteknik

Låsteam

Passera

MG5

 

LTP Säkerhetsteknik

Siqure

Brand och Säkerhet

Säkra fastigheter AB

Larm och Telepartner AB

Larm och teletjänst

Applikationspartners

Om du har en bokningsapp, fastighetsapp eller en annan app som du vill ansluta till Accessy, behöver du bara integrera med vårt API. Vi hanterar resten, oavsett vilket system som används.

Your Block

Spacent

TMPL

Agendo

Parkando

BmyGuest

Flowpass

Opus

Renz

Castellum

United Spaces

Livion Key

Accessy hälsar på Hans Molin på Siqure