Kom igång med Accessy

Accessy är inte bara mer optimerat och kostnadseffektivt än traditionella passersystem – det skapar nytt värde för dina utrymmen. Genom att kunna säkert och smidigt kunna ge acces till dina utrymmen blir det enklare än någonsin att släppa in gäster, bud eller hantverkare.

Vi har säkerställt att din upplevelse med Accessy blir så friktionsfri som möjligt redan från början. Vår tjänst är kompatibel med existerande passersystem, och vi gör det enkel att installera alternativ om du inte redan har ett. Tack vare vår höga säkerhetsstandard och tekniska öppenhet är Accessy ett klart val för yrkesverksamma branschpartners som fastighetsägare, installatörer och app-utvecklare.

Med Accessy får du en flexibel och skalbar tjänst som är lika modern som den är lättanvänd. Tack vare enkel och snabb integrering är det smidigt och prisvärt att ansluta sig till vår tjänst.

Ingen risk att förlora fler nycklar när Accessy håller dörren öppen för dig. Få morgondagens smarta access – redan idag!

Jag vill veta mer

1. Teckna abonnemang

För att teckna ett abonnemang skapar du först ett kundkonto genom att logga in på portalen med appen. Följ sedan instruktionerna.

Har du flera fastigheter eller lokaler så rekommenderar vi att du tecknar ett abonnemang per fastighet eller lokal. Sedan kan du dela utrymmen med andra, genom att bjuda in dem och ge dem access.

De som hanterar accesser behöver vara administratörer. Det ingår tio medlemmar och tre administratörer i grundavgiften.

2.Anslut utrymmen

För att låsa upp dörrar med Accessy behöver de anslutas till ditt abonnemang. Det kan du göra på flera sätt.

• Om dörrarna hanteras av ditt passersystem, ser någon av våra driftpartners till att passersystemet är redo för Accessy. Därefter kan Accessy ansluta till passersystemets programvara via ett API. När passersystemet är anslutet, kan du se dina dörrar i portalen. Du kan då skapa utrymmen som kan delas med andra. Alla funktioner för dörrarna är kvar, till exempel larm och dörrautomatik.

• Om du bara har en eller ett fåtal dörrar i passersystemet, eller om passersystemet är för gammalt, kan vi installera styrenheter. De behöver inte vara nära dörrarna eftersom de är uppkopplade. Installationen görs av en av våra installationspartners. När installationen är färdig, kan du se dörrarna i portalen.

När Accessy är anslutet till ditt abonnemang, kan vi sedan skräddarsy tjänsten efter dina behov.

3.Bjud in användare

Administratörer hanterar tjänsten via appen eller portalen. Det är enkelt att bjuda in nya medlemmar, ge access och dela utrymmen med andra.

Jag vill veta mer