Kom igång med Accessy

Accessy är inte bara mer optimerat och kostnadseffektivt än traditionella passersystem – det skapar även nytt värde för dina utrymmen. Genom att kunna säkert och smidigt kunna ge access till dina utrymmen blir det enklare än någonsin att släppa in gäster, bud eller hantverkare.

Vi har säkerställt att din upplevelse med Accessy blir så friktionsfri som möjligt redan från början. Vår tjänst är kompatibel med de flesta existerande passersystemen på marknaden – annars vi gör det enkel att installera alternativ om du inte redan har ett. Tack vare vår höga säkerhetsstandard och tekniska öppenhet är Accessy ett självklart val för yrkesverksamma branschpartners så som fastighetsägare, installatörer och app – utvecklare.

Med Accessy får du en flexibel och skalbar tjänst som är lika modern som den är lättanvänd. Tack vare enkel och snabb integrering är det smidigt och prisvärt att ansluta sig till vår tjänst.

Ingen risk att förlora fler nycklar när Accessy håller dörren öppen för dig. Få morgondagens smarta access – redan idag!

1. Teckna abonnemang

För att teckna ett abonnemang skapar du först ett kundkonto genom att logga in på portalen med appen. Följ sedan instruktionerna.

Har du flera fastigheter eller lokaler så rekommenderar vi att du tecknar ett abonnemang per fastighet eller lokal. Sedan kan du dela utrymmen med andra, genom att bjuda in dem och ge dem access.

De som hanterar accesser behöver vara administratörer. Det ingår tio medlemmar och tre administratörer i grundavgiften.

2. Anslut utrymmen

För att låsa upp dörrar med Accessy behöver de anslutas till ditt abonnemang. Det kan du göra på flera sätt.

• Om dörrarna hanteras av ditt passersystem, ser någon av våra driftpartners till att passersystemet är redo för Accessy. Därefter kan Accessy ansluta till passersystemets programvara via ett API. När passersystemet är anslutet, kan du se dina dörrar i portalen. Du kan då skapa utrymmen som kan delas med andra. Alla funktioner för dörrarna är kvar, till exempel larm och dörrautomatik.

• När dina dörrar är anslutna till ditt abonnemang så beskriver du dem, med t. ex. bilder och namn, så att de blir enkla att förstå för de som använder appen.

3. Bjud in användare

Administratörer hanterar tjänsten via appen eller portalen. Det är enkelt att bjuda in nya medlemmar, ge access och dela utrymmen med andra.