ASSA ABLOY Opening Solutions & Accessy

ASSA ABLOY Opening Solution erbjuder ytterligare en lösning för att öppna dörrar nyckelfritt. Nu integreras Aptus passersystem med Accessys mobila nyckeltjänst.

ASSA ABLOY Opening Solutions passersystem Aptus och Accessy öppnar upp fastigheter och städer.

ASSA ABLOY Opening Solution erbjuder ytterligare en lösning för att öppna dörrar nyckelfritt. Nu integreras Aptus passersystem med Accessys mobila nyckeltjänst. Ett antal Göteborgsfastigheter i Castellums regi är nu uppkopplade med Aptus och Accessys lösning. Fastighetsägare och hyresgäster kan nu öppna dörrar genom sin mobil på ett säkert och smidigt sätt.

Fastighetsägare har länge önskat lösa utmaningarna kring hur utrymmen kan delas effektivt och hur accesser ska kunna ges utan att behöva hantera nycklar, koder och kort. Med Accessys mobila nyckeltjänst kopplat till Aptus passersystem blir detta nu verklighet och betydligt enklare. Nyckeln finns i mobilen och öppnar smidigt och säkert upp ett antal av Castellum fastigheter i Göteborg.

”För oss är öppenhet viktigt. Våra passersystem är öppna för att erbjuda de tjänster fastighetsägare önskar via API:er, så länge det sker på ett säkert sätt. Samarbetet med Accessy har fungerat bra från första stund och det trevligt att få ansluta Castellums fastigheter i Göteborg”, säger Peter Johannesson, Product Line Manager Multi Residential, ASSA ABLOY Opening Solutions.

Accessys lösning gör det enkelt och säkert att dela access och administrera vem som ansvarar för att ge tillträde till dörrar. Det underlättar för fastighetsbolag i sin hantering av leverantörer, partners och servicepersonal. För hyresgäster blir det också smidigare att hantera leveranser och bud.

”Det känns fantastiskt att få kroka arm med ASSA ABLOY och tillsammans leverera till Castellum. Vi vill att det ska vara enkelt och säkert att öppna upp fastigheter, städer och samhällen. För att det ska kunna ske behöver vi samarbeta på ett öppet sätt med säkerhet i fokus”, säger Håkan Eriksson, VD på Accessy AB.

För mer information, vänligen kontakta:

Håkan Eriksson

VD

Accessy AB

Telefon: 070-567 89 89

E-post: hakan@accessy.se

Håkan Drott

Business Manager EAC Multi Residential

ASSA ABLOY

Telefon: +46 70-295 44 43

E-post: hakan.drott@assaabloy.com