Fastpartner

Fastpartner väljer Accessys mobila nyckeltjänst.

Mobilen blir den nya nyckeln när Fastpartner väljer att installera Accessys mobila lösning. Först ut blir coworking-kontoren som går under varumärket Fastoffice. Accessys tjänst för digital nyckelhantering gör det möjligt att öppna och dela tillgång till olika dörrar på ett säkert och smidigt sätt. Fastoffice slipper nu all hantering av vanliga nycklar, kort och koder vilket både förenklar, minskar kostnader och öppnar upp för nya affärsmodeller.

Enklare hantering av nycklar med möjlighet för människor att röra sig fritt mellan fastigheter är en av de viktiga trenderna idag. Allt fler hyresgäster vill använda mobilen för att låsa upp dörrar. Fastpartner vill vara med i den utvecklingen och Accessy har lösningen.

”Vi väljer Accessys tjänst då det tar vårt coworking-erbjudande ytterligare framåt. Det blir enklare och smidigare för våra hyresgäster att röra sig i och till och från våra lokaler. För oss innebär det minskad administration och lägre kostnader”. Säger Christopher Johansson, Vice Vd för Fastpartner AB.

Accessys tjänst ger möjlighet att hantera alla lås på ett säkert och smidigt sätt med mobiltelefonen. Det blir också enklare att dela uppkopplade dörrar mellan organisationer och olika användare. Accessy är idag integrerade mot marknadens ledande passersystem.

”Vi är stolta och glada över samarbetet med Fastpartner. Allt började med vi visade på hur smidigt det var att hantera access till konferensrum och ett gym i Solna. Med det som bas var steget naturlig att bli en del av hela Fastoffice. Det är på det här sättet vi etablerar oss. Vi vill alltid leverera och visa hur bra Accessy både löser konkreta problem och skapar nya affärsmöjligheter”. Säger Håkan Eriksson, VD på Accessy AB.

För mer information, vänligen kontakta:

Håkan Eriksson

VD på Accessy AB

Telefon: 070-567 89 89

E-post: hakan@accessy.se

Christopher Johansson

Vice VD på Fastpartner

Telefon: 08-402 34 60

E-post: cj@fastpartner.se