Mobile digital key in your phone.

Profi Fastigheter först ut med att installera Accessy med RCO Security.

Accessy, som erbjuder en tjänst för att hantera lås med mobilen, lanserades den 13 oktober. Profi Fastigheter är nu först ut med att använda tjänsten tillsammans med ett passersystem från RCO Security.

Profi Fastigheter har installerat Accessy i sitt nya kontorshotell C/O i Älvsjö, som öppnades i augusti i år. C/O i Älvsjö omfattar 1 450 kvadratmeter kontor och mer än 50 dörrar som alla styrs via Accessy. Kontorshotellet ska kunna fungera helt utan bemanning.

”Att installera Accessys digitala låssystem direkt från början var klockrent. Smidigare för både våra hyresgäster och för oss. Vi slipper all traditionell kort- och nyckelhantering vilket sparar både tid och pengar, och hyresgästerna får tillgång till vårt kontorshotell på en gång”. Säger Gabriel Andersson på Profi Fastigheter.

Profi Fastigheter valde att installera ett beprövat och öppet passersystem från RCO Security i kontorshotellet. Med hjälp av Accessys tjänst är det nu möjligt att komma in i byggnaden med hjälp av mobilen.

”För oss på RCO Security är det här ett spännande samarbete och visar vad som är möjligt med vårt öppna system som bygger på API:er. Vårt samarbete gör att vi kan erbjuda en säker och smidig lösning till fastighetsbolag”. Säger Michael Rehlin, försäljningschef på RCO Security.

Accessys tjänst ger möjlighet att hantera lås på ett säkert och smidigt sätt med mobiltelefonen. Tjänsten kompletterar befintliga låssystem och är redan nu anpassad för flertalet av de stora låsleverantörerna på marknaden. Visionen är att skapa en gemensam standard för digitala nycklar och en tjänst där fastighetsägare enkelt kan knyta ihop kundresan på ett smidigare sätt.

”Det är fantastiskt roligt att Profi Fastigheter och RCO Security var med oss redan innan vi hunnit lansera bolaget. Profi Fastigheter var tidigt ute och timingen blev perfekt för oss båda. C/O i Älvsjö är ett levande bevis på hur enkel och smidig vår tjänst är. Det här är det första steget mot att skapa en gemensam standard för digitala nycklar”. Säger Håkan Eriksson, VD på Accessy AB.