Accessy mobile digital keys open up the city.

Jobba med oss!

I Malmö har vi handplockat ett gäng med gedigen erfarenhet inom IT som designar, implementerar och testar nya funktioner i vår tjänst. Vårt arbetssätt är agilt och vi jobbar i små team där allas kompetens och kreativitet tas till vara. Vi är en brokig skara med tveksam humor och stort engagemang, vare sig det handlar om vårt arbete, familjeliv eller vad man skall äta till lunch.

Hos oss är du med och bygger upp vårt företag. Här får du stort inflytande och med det också ett ansvar för kvalitén på vår tjänst, men också hur vi tillsammans utvecklas över tid. Detta är inte något för alla, det är vi medvetna om, men när det är rätt så är det lätt.

 • Flexibel arbetsmiljö
 • Öppen kommunikation

 • Kreativt, roligt och dynamiskt

 • Gemensamt lärande

 • Utbyte av kunskap

 • Uppskattar våra olikheter

 • Förtroende och ansvar

 • Integritet och omtanke

 • Investerade i människor

Just nu söker vi…

Site Reliability Engineer

Malmö / Sweden

Site Reliability Engineer

Malmö / Sweden

Hos Accessy förvandlar vi mobiltelefoner till digitala nycklar genom cloudlösningar som väver in i fysiska styrsystem för lås och dörrar.

Att öppna dörrar för människor på ett smidigt och modernt sätt är för oss både tillfredställande och viktigt. Vi vill se till att våra användare alltid ska kunna ta sig in på rätt plats när de behöver. För att tillåta dessa trollkonster har vi byggt vårt system baserat på en mikrotjänst-arkitektur som kör i molnet med hjälp av k8s och dess närliggande kompanjoner. För att nå ut till alla dörrar och andra utrymmen vi styr har vi en tydlig integrationspunkt in till systemet. En integration kan dock vara allt från cloud-till-cloud till att brygga mellan lokala styrsystem i fastigheter med hjälp av tunnlar eller cellulärt uppkopplade gateways.

Som SRE hos oss tar jobbet dig högt upp i molnen och nära hårdvaran på en och samma gång. Här blir automatisering, managering och monitorering av både systemet i sin helhet men också integrationerna en av våra stora utmaningar som vi hoppas du vill vara med att lösa. Här jobbar vi i små team där varje insats från var och en har en tydlig inverkan. Att personligen ta en idé till produktion är en del av vår trevliga vardag.

Vår lösning tillåter våra kunder att ta ett riktigt steg in i den uppkopplade världen och som SRE och del av Accessy hoppas vi att du också känner inspiration och den roliga utmaningen i att möjliggöra denna vision.

Minimumkravet är att du har jobbat några år med Linux och har ett driv att sätta dig in i nya tekniker. Du skall dessutom vilja jobba med och gärna ha erfarenhet av:

 • Kubernetes
 • Istio
 • Terraform
 • Någon form av cloud-tjänst (Azure, AWS, GCP)
 • Grafana & Prometheus
 • ELK

Om detta låter som något för dig, tveka inte utan skicka in din intresseanmälan till team@accessy.se

Backendutvecklare

Malmö / Sweden

Backendutvecklare

Malmö / Sweden

Att vara backend-utvecklare hos Accessy är lite utöver det vanliga.

Hos oss är du högst delaktig i utvecklandet av vår produkt och du är med och påverkar hela vägen från kravbearbetning till release. För oss är samarbete en självklarhet, du gillar att jobba nära ditt team. Vi tycker också att det är viktigt att vårda och bibehålla en prestigelös och kamratlig atmosfär, dela kunskap, och hjälpa varandra när det behövs.

Vi lägger stor vikt vid att leverera och föra produkten framåt. Teknikfokus kretsar kring att nå mål och fungera som ett produktivt verktyg i arbete, oavsett om det är det nya heta eller det gamla hederliga så finns en tydlig koppling mellan verksamhet och teknikval.

Vi som jobbar med backend idag älskar problemlösning och nu söker vi en likasinnad, nyfiken utvecklare som är bekväm med några av följande tekniker: Microservices, Event-driven architecture, Spring Boot, Docker, Kubernetes,Kafka,Neo4j,Postgresql, GitLab

Ansök eller kontakta oss med frågor på team@accessy.se

Frontend-utvecklare

Malmö / Sweden

Frontend-utvecklare

Malmö / Sweden

Vi söker dig med några års erfarenhet av utveckling och goda kunskaper i React som vill jobba med front-end i ett mindre bolag.

Vår front-end tas fram i tätt samarbete med personer inom UI/UX och test. Du får stor frihet i ditt arbete och vi förväntar oss att du är självgående och kan driva arbetet på egen hand. Samtidigt behöver du vara en lagspelare då vårt arbetssätt bygger på att vi jobbar i team och hjälper varandra när det behövs. Det är fullt fokus på att leverera ny funktionalitet så vi håller ett högt tempo och därför är vi också måna om att uppmärksamma våra framsteg och fira när tillfälle ges.

Förutom att du gillar att jobba med UI och har ett bra designtänk så behöver du även vara bekväm med och ha erfarenhet av följande stack: React.J, Material-UI, Styled-Components, Redux-Saga, Cypress, GitLab.

Ansök eller kontakta oss med frågor på team@accessy.se